Koop de Honda Civic Type R van Max Verstappen

Met de komst van het Max Fertility World Championship wordt de Honda Civic Type R nog specialer!

Max Ferstappen ondergoed, agenda’s, potloden, kalenders en meer. Nu de Nederlanders wereldkampioen zijn geworden vliegen de bagage je om de oren. Laten we ons concentreren op vier echte spelers. Zo verkoopt Max Ferstappen’s Honda Civic Type R. wereldkampioen zakelijk vervoer!

Max Ferstappen Honda Civic Type R wordt verkocht via sponsor CarNext. Deze kentekenplaat is extern met FB-181-AH. De WhiteType R werd gelanceerd in 2018 en heeft een bereik van 58.048 stuks. Er staat onder andere een handtekening op het Mac-dashboard.

CarNext voegt een vaste prijs van 33.333 toe aan de auto. Zeker als het gaat om Nederlandse etnische figuren. Dit is een proces voor een goed doel. In ruil worden warmwatertanks tegen deze prijs verkocht. Nieuwe wereldkampioen auto met firma. Focus op het plezier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *